Nikolas & " BK by Beba Kids "

07:20:00

 Ä†ao, drugari! Da, znam, malo nas ima, malo nas nema... Ali to je isključivo zato Å”to  sve čeŔće zalutamo na Instagram i rado provodimo tamo vreme. Ovisnik sam, i to znam. Ali, mislim i na Vas kojima je ipak draži ovaj vid druženja. šŸ˜ƒ

 Ukoliko nas pratite tamo onda ste već zasigurno videli naÅ”e omiljene odevne kombinacije iz  Beba Kids-a, a ukoliko se desio neki propust, tu sam da to promenim.
 Naime, većina Vas je upoznata sa brendom " BK by Beba Kids ", ili je pak kročila u jednu njihovu prodavnicu (Å”to kod nas na severu na žalost, trenutno nije moguće), ili čak i poseduje poneke krpice za svoje najmlađe, iz kako kažu, onih najmiriÅ”ljavijih prodavnica. Ima li Vas takvih? Ima, znam, znam.
 Elem, nedavno nam je stigao njihov paketić a kada sam otvorila isti, ostadoh bez teksta. Ali bukvalno, zaista. Onako, no comment. Rekoh sebi : "Hej, pa ove robice zaista miriÅ”u! Sada mi je sve jasno..." I, da. Bila sam u pravu. Svaka stvarčica se prvo pere pa s toga, odatle i nadimak  " NajmiriÅ”ljavija prodavnica " . šŸ˜ƒ 
 Druga stvar koja me je ostavila bez reči jeste sam kvalitet bejbi odeće. Znate i sami da večito vodim brigu i polemiku o tome koliko je neÅ”to, i pre svega, da li je uopÅ”te zdravo stavljati neÅ”to na bebeću nežnu kožu, a sa Beba Kids-om nisam imala taj problem. Već na prvi dodir osetite da je odeća meka i kvalitetna, bez sintetike i da je sigurno odgovarajuća za vaÅ”e maliÅ”ane. 
A ukoliko baÅ”, baÅ” vodite brigu o svemu, od nedavno imaju i kolekciju od organskog pamuka. How cool is that?! šŸ˜‰

 Intenzivno koristimo stvarčice iz Beba Kids-a recimo, ne baÅ” duže vreme, ali dovoljno dugo da Vam mogu reći da nema skupljanja niti raspadanja ni posle pranja. Sve ostaje na mestu čak i kada se maksimalno prlja i brlja i pere.
 U njihovim prodavnicama možete naći zaista svaÅ”ta. Od kiÅ”obrančića i kabanica, preko kapica i Å”alova, jaknica i čizmica, do bodića i stvarčica bez kojih maliÅ”ani pa sve oni malo veći, do 14 godina, baÅ” i ne mogu. Hej, ljubitelji Star Wars-a, da vam Å”apnem neÅ”to, imaju čak i kiÅ”obrane sa motivima pomenutog, psst! šŸ˜‰
 Da ne dužim dalje, a mogla bih zaista, ostavljam Vam sličice naÅ”ih aktuelnih odevnih kombinacija te se nadam, da ću uspeti dočarati svu tu malu divoticu koja nam je stigla. 

Sve artikle možete pronaći na njihovom sajtu www.bebakids.com,
dok sa svim popustima i novitetima možete biti u toku prateći njihov Instagram profil @bebakids ili Facebook stranicu BebaKids.

A ukoliko požurite, na njihovoj Facebook stranici je aktuelna mala nagradna igrica, tako da trk tamo, možda Vam se i posreći! šŸ˜†












Rekoh da je prava divotoca, zar ne? šŸ­

Do sledćeg kuckanja, Å”aljemo Vam puse,

Niki i mama šŸ’‹ 







You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

INSTAGRAM